Reviews

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

Merel Burmeister

We hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.

Roel van Alphen

 Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend, behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!

Thea Van Der Weij

 Ons huis in Geleen verkocht aan Leco Vastgoed. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Zeer tevreden..

Marco Kamphuis

 Het was prettig om met Leon zaken te doen. Ik maakte me zorgen dat de verkoop lang zou gaan duren. Dankzij Leon is alles spoedig verlopen.

Friedy de Laat

 Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.

Petra Duivens

 Sinds 2009 heb ik van Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden.

Laura Cornet

 Wij wilden geen geloop aan de deur. Aan Leon hebben wij ons huis in Heerlen meteen kunnen verkopen. Alles probleemloos verlopen, goede ervaring.

Fam. Hermes

Actief sinds 2002

Ruim 20 jaar ervaring

Die krijg je niet zomaar. Zoekt u zekerheid en bespaart u zich liever de stress van continu heen-en-weer bellen, huisbezoeken en maanden wachten? Dan hebben wij dé oplossing. Die is namelijk simpel; al meer dan 20 jaar kopen wij huizen! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

huis verkopen in Nederland

Discreet, eerlijk en vertrouwd verkopen.

Met ruim 20 jaar ervaring is makelaar Leco Vastgoed een betrouwbare opkoper die huizen koopt rechtstreeks van particuliere huiseigenaren. Daarbij streven wij ernaar om eigen woning bezitters zoals u, tegemoet te komen met het beste bod.

Ervaar ook hoe een zorgeloze verkoop voelt. Neem gerust de proef op de som en verkoop ook uw woning direct, dus zonder kosten en zonder onzekerheden. Want wij kopen huizen op binnen 2 dagen! Kortom, kies voor zekerheid in een onzekere tijd! Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!