Over Leco Vastgoed

Dé makelaar die zelf koopt, al 12 jaar!

Maak kennis met Leco Vastgoed en 12 jaar ervaring!

Zoveel mogelijk winst maken is niet de hoofddoelstelling van Leco Vastgoed Makelaars. Wij zijn ook geïnteresseerd in de mensen achter het vastgoed en houden rekening met ieders belang en ieders persoonlijke situatie. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn professionals met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen.

Leco Vastgoed bestaat ruim 12 jaar. Leco Vastgoed is onafhankelijk, kapitaalkrachtig en heeft zich gespecialiseerd in het direct opkopen van woningen in heel Nederland.

Dankzij een goede naam in het opkopen van woningen weten steeds meer woningverkopers de weg naar Leco Vastgoed te vinden. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om op ieder moment snel en slagvaardig op te treden en het hoogste bod uit te brengen op een aangeboden object.
Helderheid en openheid van zaken leidt volgens ons tot meer betrokkenheid en vertrouwen, en daar voelen wij ons prettig bij.

Wij onderscheiden ons door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Leco Vastgoed Makelaars zijn discreet en respecteren uw privacy. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid. Aan Leco Vastgoed is uw woning direct- en voor de beste prijs verkocht!