inschrijven thuis in limburg

Gaat u zich inschrijven voor een huurwoning en gaat u uw eigen huis verkopen? Wilt u gaan wonen op een plek waar u zich echt thuis in Limburg voelt? Wij bieden u de mogelijkheid om uw huis met zekerheid te verkopen.

afbetaald huis erven

Doe direct een aanvraag

inschrijven thuis in Limburg

inschrijven thuis in Limburg

Voelt u zicht thuis in Limburg en wilt u graag in Limburg blijven wonen? Kies dan voor een definitieve verkoop van uw eigen huis via huis snel verkopen, een website van Leco Vastgoed. U kunt zich dus gerust laten inschrijven voor uw nieuwe huurwoning.

Want wij bieden u een oplossing voor een snelle & definitieve verkoop. Hoe wij dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis zelf. Ons werkgebied is van Maastricht, Heerlen, Kerkrade tot en met Mook.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

inschrijven
thuis in limburg

Via onze website “Huis Snel Verkopen” bieden wij u het snelste verkoopproces voor uw eigen woning. Maar dat niet alleen want wij bieden u ook mogelijkheden die andere kopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan verkopen op afroep na bijvoorbeeld inschrijven thuis in Limburg. Handig toch als u wacht op een huurwoning. Maar ook een aanbetaling op de koopsom is mogelijk. Zo krijgt u snel geld in handen om alvast de eerste verhuiskosten en andere kosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Wij kopen uw woning direct

Uw oude inboedel voeren wij af

verkoop elders

Kans op dubbele woonlasten

Kijkers over de vloer

Geen aanbetaling mogelijk

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehouden en bedenktijd koper

Leeg en schoon opleveren

in 5 stappen verkocht

inschrijven thuis in Limburg

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

inschrijven thuis in Limburg

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

inschrijven thuis in Limburg

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

inschrijven thuis in Limburg

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

uW huis snel verkopen

De mogelijkheid om een huis snel te verkopen aan een makelaar is nog niet zo bekend. Handig want de manier waarop wij werken is eigenlijk ongelooflijk effectief. Wilt u uw huis direct verkopen? Leco Vastgoed biedt een onschatbare service aan huiseigenaren, die om welke reden dan ook gegarandeerd willen verkopen, bijvoorbeeld bij inschrijven thuis in Limburg. Want wij schakelen snel en zijn transparant over onze werkwijze en het bedrag dat we bieden voor uw woning in Limburg. Want als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw hypotheek, energie en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw huis te koop staat, de makelaarscourtage, de dubbele woonlasten en uw eigen kostbare tijd, dan bieden wij u het beste alternatief. De woningmarkt kan turbulent en onvoorspelbaar zijn. Kies daarom nu voor zekerheid en voorkom dubbele woonlasten. Kortom, aan ons kunt u met een gerust hart uw huis verkopen.

inschrijven thuis in limburg

Het is niet voor niets dat wij al jaren een website hebben die de toepasselijke naam draagt Ik Wil Van Mijn Woning Af. Want ook met deze website geven we invulling en antwoord op de vraag uit de markt aan woningeigenaren die snel en veilig van hun huis af willen. Dit heeft vele voordelen;

  • U hoeft geen makelaar in te schakelen;
  • Zo voorkomt u dubbele woonlasten;
  • Binnen 24 uur ontvangt u het beste bod;
  • U hebt geen last van verkoopstress of onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Geen last kijkers over de vloer

U wilt inschrijven thuis in Limburg en uw huis verkopen voordat de verhuizing naar uw nieuwe huurwoning plaatsvindt? U vraagt zich af waar, en bij wie kan ik het beste kan aankloppen? Het antwoord op die vraag is dichterbij dan u denkt. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw gegevens invullen op ons contactformulier, Ga hiervoor naar “Gratis bod aanvragen”.

inschrijven thuis in Limburg

inschrijventhuis in limburg?

Want wist u dat wij een van de eerste waren in Nederland met het opkopen van huizen.

Al vele vastgoed en huiseigenaren hebben we toch goed kunnen helpen met het snel verkopen van hun huis.

huis snel verkopen

Wilt u ook verhuizen naar een huurwoning in Limburg en bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Leco Vastgoed? Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over hoe u snel en voor een goede prijs uw woning kunt verkopen? Neem dan contact op met onze makelaar en plan vandaag nog een gratis afspraak in voor de bezichtiging van uw huis. Want wij helpen u graag verder.