Huis verkopen via facebook

Wil je je huis verkopen via facebook? Verkoop direct aan ons. Alles binnen 1 week geregeld!

Leco Vastgoed is met meer dan 20 jaar ervaring een betrouwbare en gevestigde naam in het direct opkopen van vastgoed in heel Nederland.

Wij kopen jouw huis

Gratis bod aanvragen

Doe direct een aanvraag

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis verkopen via facebook

Hoe werkt het?

Ben je van plan om je woning te verkopen? Met Leco Vastgoed heb je geen facebook meer nodig. Wij zijn investeerders en doen direct een goed bod op jouw huis. Het maakt niet uit wat voor huis je hebt, een tussenwoning, een hoekwoning of een appartement. Wij kopen alles. Dat betekent dat je geen kostbare tijd verliest aan uitgestelde deals, bedenktijd, kijkers over de vloer etc. Want wij kopen panden zelf en zorgen ervoor dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen.

In 5 stappen verkocht

huis verkopen via facebook

huis verkopen via facebook

Discreet verkopen

Makelaardij Leco Vastgoed houdt zich in hoofdzaak bezig met het aan- en verkopen van woningen, beleggings- en bedrijfspanden. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor het verkopen van jouw huis aan ons. Alleen zo hoef je je huis niet via facebook te verkopen. Wij zijn een van de weinige makelaars in Nederland die zelf woningen koopt. Als wij interesse hebben in je huis ontvangt je van ons snel het beste bod. 

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

huis verkopen via facebook

Uw voordelen

Het verschil tussen een gewone makelaar en Leco Vastgoed is dat wij jouw huis zelf kopen. Daarbij bieden wij je het snelste verkoopproces voor uw woning. Want als je nu denkt ‘ik wil mijn huis direct verkopen‘ zijn wij dé specialist. Maar dat niet alleen want wij bieden je ook mogelijkheden die andere kopers je doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Bijvoorbeeld verkopen op afroep, maar ook een aanbetaling op de koopsom behoort tot de mogelijkheden. Zo krijg je snel geld in handen om alvast de eerste verhuiskosten en andere kosten te betalen.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

Direct uw huis verkopen

huis verkopen via facebook

Het snelste verkoopproces

Het is niet altijd even gemakkelijk een huis te verkopen of kopen. Er zijn vele aspecten waar je rekening mee dient te houden. Wellicht weet je niet waar je moet beginnen of wat uw budget precies is. Geen nood, wij staan voor je klaar. Onze huisopkoper in jouw regio kan je tijdens dit gehele traject helpen en je woning direct kopen. Zo zorg je altijd voor een spoedig verloop.

je appartement op facebook zetten

in 5 stappen je woning verkocht

huis verkopen

1. Aanmelden

Meld je woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis laten opkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie.

huisopkoper

3. Afspraak maken

Komt jou huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huizenopkoper

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: jij beslist!

huis verkopen

5. Koopovereenkomst

Gaat je akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen

6. Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan je uitbetaalt.

huis verkopen via facebook

Stappenplan bij verkoop van je woning

Zoals je in het bovenstaande schema kunt zien is het bij ons mogelijk om jouw huis in slechts 5 simpele stappen te verkopen.

1. Je woning aanmelden

Een woning aanmelden is altijd vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij het adres van de te verkopen woning aan ons doorgeven.

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. We nemen telefonisch contact met je op, we bespreken dan jouw woning en je wensen. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek bij je thuis. Als wij nog interesse hebben na ons bezoek volgt er een definitief voorstel.

3. We maken en afspraak

Als we een afspraak met je maken dan komen wij in een onopvallende auto. Niemand weet dat wij komen voor de verkoop van jouw huis. Nadat wij je huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Wanneer ons bod je aanspreekt en je akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

3. Definitief bod

Zoals gezegd, als wij na de bezichtiging van je huis nog interesse hebben volgt er een definitief bod. De bal ligt nu bij u want u bent nu aan zet. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we over tot het opstellen van een definitieve koopovereenkomst.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld

Alle afspraken die we samen hebben gemaakt worden vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte is je woning officieel verkocht. 

5. Verkocht

De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voorafgaand aan de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris. De notaris maakt het nettobedrag aan je over. Gefeliciteerd met de verkoop van je huis!

Direct je huis verkopen

huis verkopen via facebook

Je huis verkopen via facebook

Je wil graag je huis verkopen via facebook? Makelaar Leco Vastgoed ontneemt al je zorgen bij de verkoop van jouw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van huizen en investeren zelf in huizen. 

Facebook een geweldige plek

Vaak verkopen wij huizen middels ‘’stille verkoop’’, hierdoor heb je geen last van bezichtigingen via facebook en komen er geen foto’s van je vertrouwde woonomgeving en huis op internet. Facebook is een geweldige plek om potentiële kopers naar jouw te koop staande woning te lokken. Veel mensen denken op Facebook ‘ik wil van mijn huis af“. Het voordeel van Facebook is dat jij je eenvoudig kunt richten op mensen in specifieke groepen en buurten. Je kunt je berichten ook richten op specifieke dingen waar jouw ideale koper naar op zoek is om ervoor te zorgen dat je het juiste type huizenkoper aantrekt. Lees verder om te leren hoe je je vermelding op Facebook effectief kunt promoten.

Geef een voorproefje van je advertentie:

Wek de nieuwsgierigheid van een potentiële koper door een prachtige foto van de buitenkant van je huis of een visueel opvallend kenmerk van je huis te plaatsen voordat je het op de lijst plaatst. Laat mensen weten wanneer je van plan bent om te adverteren en hoe ze contact met jou kunnen opnemen voor meer informatie over het huis.

Vraag je vrienden om je vermelding te delen:

Heb je al dan niet veel volgers op Facebook, afhankelijk van hoe je sociale media gebruikt en de frequentie van je berichten. Hoe dan ook, je kunt je publiek enorm uitbreiden als je vrienden vraagt ​​om je advertentiebericht of de link naar je online vermelding te delen. Je zou een algemene oproep tot actie in je bericht kunnen opnemen (“Deel dit alsjeblieft met familie en vrienden die mogelijk geïnteresseerd zijn!”), maar het kan effectiever zijn om individuele berichten te schrijven aan vrienden en familie en hen te vragen het bericht te delen en iedereen te taggen. ze weten wie er een huis zoekt.

Huis verkopen via Facebook, deel de mooiste foto’s:

Marketingprofessionals weten dat hoe vaker je iets plaatst, hoe groter de kans is dat je berichten worden gezien door vrienden en kennissen op hun Facebook-nieuwsfeed. Dat betekent echter niet dat je één bericht kunt plaatsen, het meerdere keren per dag kunt publiceren en goede resultaten kunt verwachten. Sterker nog, steeds weer hetzelfde posten kan er zelfs toe leiden dat mensen je profiel ‘niet meer volgen’, wat betekent dat ze geen van je toekomstige berichten zullen zien. Zorg voor een speelse balans door een fotoserie van een week te maken waarin verschillende kamers en elementen in je huis worden uitgelicht. Een eindige campagne met frequente berichten die visueel interessant zijn, zal jouw doel bereiken om het bereik binnen je contacten te maximaliseren zonder ze te irriteren.

Huis verkopen via Facebook, kondig kijkuurtje aan:

Als je openhuisdagen plant, overweeg dan om een ​​openbaar Facebook-evenement te creëren om bekendheid te krijgen en om het voor je contacten gemakkelijk te maken om hun vrienden uit te nodigen. Als je ervoor hebt gekozen om een ​​statisch vertoningsschema te hebben in plaats van een open huis, kun je een evenement van meerdere maanden maken en je kijkuren publiceren, zodat mensen gemakkelijk contact met jou kunnen opnemen met vragen. Zorg ervoor dat je je evenementlink deelt als een statusupdate om meer bekendheid te krijgen.

Richt je op waar de ideale kopers zijn:

Kopers zijn op zoek naar huizen met specifieke kenmerken op specifieke locaties. Als je een huis hebt in een gewilde buurt, zoek dan naar Facebook-pagina’s die bij die buurt horen en vraag om daar een link te plaatsen. Het idee is om te zijn waar je publiek is. Als je je vermelding in groepen kunt delen met een breder publiek van potentiële kopers of mensen die al een sterke interesse hebben in de stijl of locatie van jouw huis, is de kans groter dat u ze binnenhaalt voor een bezichtiging.

Je kunt hiervoor ook hashtags gebruiken. Als je bijvoorbeeld een geweldige starterswoning hebt in een populaire wijk, zou je zoiets als dit kunnen posten: “Nieuwe aanbieding – geweldige #straat #starterswoning in het centrum van #Maastricht. Kom het zien!”. Door hashtags te gebruiken, kan iedereen die regelmatig in de gaten houdt wat er in je stad of buurt gebeurt, jouw vermelding zien, zelfs als je geen wederzijdse connecties deelt.

Prijswijzigingen bekendmaken:

Als je onlangs je vraagprijs hebt verlaagd, deel dan een update. Iedereen houdt van een goede deal, en er kan iemand zijn die jouw woning in de gaten houdt, wachtend om te zien of de prijs misschien iets zou zakken tot een bereik waar ze zich prettig bij voelen. Een verlaagde prijs kan ook het delen bevorderen en een nieuwe interesses rond je vermelding creëren.

Accentueer unieke kenmerken:

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om interesse via Facebook te creëren, is de meest unieke of intrigerende kenmerken van je huis te laten zien. Heb je een prachtig aangelegde tuin met kerstverlichting en een jacuzzi? Of een gastronomische keuken waar elke fijnproever in zou smelten? Laat het zien! Als je je specifiek richt op de beste onderdelen van je huis, is de kans groter dat je likes, shares en exposure krijgt.

Gebruik deze ideeën om Facebook te gebruiken als een krachtige tool voor om je huis te verkopen en meer potentiele kopers aan te trekken.

Geen zin in huis verkopen via Facebook? Wij maken verkoop via facebook overbodig:

Wij begrijpen dat u gebaat bent met een goede prijs voor je huis. Als u ons uitnodigt dan kunt u ervan uitgaan dat wij u tegemoetkomen met een goed bod. Maar het bod dat u van ons ontvangt is niet alleen goed. Ons bod is meer dan goud waard omdat het een bod is zonder voorbehoud van financiering. want in vergelijking met het bod wat u ontvangt via een gewone makelaar is dat wel anders. Verkoopt u aan particulieren dan zitten daar toch wel veel nadelen aan. Particuliere kopers die u treft via facebook of andere social media willen eerst dat de aansluiting gevonden wordt voordat ze je woning kopen. Dit traject duurt vaak maandenlang, zo niet langer. Bij verkoop aan Leco Vastgoed hebt u daar geen last van.

huis verkopen via facebook

Zonder facebook, verkocht!

Met Facebook ben je verbonden en deel je alles met iedereen in je leven. Dat is de slogan van Facebook. Maar als het om de verkoop van jouw woning gaat komen er toch andere zaken om de hoek kijken. Leco Vastgoed is een serieuze partij die graag direct een goed bod doet op je huis.

huisopkoper Nederland