huis verkopen Ven-Zelderheide

huis verkopen in Ven-Zelderheide aan huissnelverkopen.nl

Woning verkopen in Ven-Zelderheide 

Verkoop binnen 1 week

Ontvang gratis het beste bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis verkopen ven-zelderheide

Hoe werkt het?

Bent u van plan uw woning te verkopen in de plaats Ven-Zelderheide? Zover mij bekend zijn er geen makelaars in Ven-Zelderheide gevestigd. Gelukkig is er makelaar Leco Vastgoed, die helpt u graag bij de verkoop van uw huis. Maar Leco Vastgoed is geen gewone makelaar. Want wij kopen uw huis in Ven-Zelderheide zelf en zorgen ervoor dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen. Al meer dan 20 jaar staan we verschillende soorten klanten bij die ieder hun eigen wensen hebben.

huis verkopen Ven-Zelderheide

In 5 stappen verkocht

huis verkopen in Ven-Zelderheide

huis verkopen ven-zelderheide

Discreet verkopen

Makelaardij Leco Vastgoed houdt zich in hoofdzaak bezig met het aan- en verkopen van woningen, beleggings- en bedrijfspanden. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning in Ven-Zelderheide. Wij zijn een van de weinige makelaars in Nederland die zelf koopt. Als wij interesse hebben in uw huis ontvangt u van ons snel het beste bod. 

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

huis verkopen ven-zelderheide

Uw voordelen

Het verschil tussen een gewone makelaar in Ven-Zelderheide en Leco Vastgoed is dat wij uw huis zelf kopen. Wij bieden u daarbij het snelste verkoopproces voor uw woning. Want als u denkt ‘ik zoek iemand die mijn huis wil kopen‘ dan zijn wij dé specialist. Maar dat niet alleen want wij bieden u ook mogelijkheden die andere kopers in Ven-Zelderheide u doorgaans niet kunnen bieden.

Denkt u dan aan bijvoorbeeld verkopen op afroep, maar ook een aanbetaling op de koopsom behoort tot de mogelijkheden. Zo krijgt u snel geld in handen om alvast de eerste verhuiskosten te betalen.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

Direct uw huis verkopen

huis verkopen ven-zelderheide

Het snelste verkoopproces

Het is niet altijd even gemakkelijk een huis in Ven-Zelderheide te verkopen of te kopen. Er zijn vele aspecten waar u rekening mee dient te houden. Wellicht weet u niet waar u moet beginnen of wat u denkt te ontvangen voor uw woning. Geen nood, wij staan voor u klaar. Onze huisopkoper kan u tijdens dit gehele traject helpen en uw woning direct aankopen. Zo zorgt u altijd voor een spoedig verloop.

huisopkoper Nederland

in 5 stappen uw woning verkocht

huis verkopen

1. Aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis laten opkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huisopkoper

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huizenopkoper

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen

6. Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

huis verkopen Ven-zelderheide

Stappenplan bij verkoop van uw woning

Zoals u in het bovenstaande schema kunt zien is het bij ons mogelijk om uw huis in slechts 5 simpele stappen te verkopen.

1. Uw woning aanmelden

Een woning aanmelden is altijd vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij het adres van de te verkopen woning aan ons doorgeven.

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. We nemen telefonisch contact met u op, we bespreken dan uw woning en uw wensen. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Als wij nog interesse hebben na ons bezoek volgt er een definitief voorstel.

3. We maken en afspraak

Als we een afspraak met u maken dan komen wij in een onopvallende auto. Niemand weet dat wij komen voor de verkoop van uw huis. Nadat wij uw huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Wanneer ons bod u aanspreekt en u akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

3. Definitief bod

Zoals gezegd, als wij na de bezichtiging van uw huis nog interesse hebben volgt er een definitief bod. De bal ligt nu bij u want u bent nu aan zet. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we over tot het opstellen van een definitieve koopovereenkomst.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld

Alle afspraken die we samen hebben gemaakt worden vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. 

5. Verkocht

De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voorafgaand aan de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris. De notaris maakt het nettobedrag aan u over. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Direct uw huis verkopen

huis verkopen ven-zelderheide

Uw huis verkopen in Ven-Zelderheide

Wilt u graag uw huis snel verkopen in Ven-Zelderheide? Makelaar Leco Vastgoed ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van huizen in Ven-Zelderheide en begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw huis. 

Verkocht middels stille verkoop

Vaak verkopen wij huizen middels ‘’stille verkoop’’, hierdoor heeft u geen last van bezichtigingen en komen er geen foto’s van uw vertrouwde woonomgeving en huis op internet.

Denkt u ‘ik wil van mijn huis af’

Het is niet voor niets dat wij een website hebben die de toepasselijke naam draagt ‘ik wil van mijn woning af’. Met die website hebben we al vele woningverkopers geholpen om snel van hun huis af te kopen voor een uitstekende prijs. Deze website geeft invulling aan mensen die op zoek zijn naar een eerlijke en betrouwbare huis opkoper in Nederland en België.  

Uw huis snel verkopen

Als geen ander zijn wij dé specialist in Nederland op het gebied van het snel verkopen van woningen. Echter, heeft u geen zin in de stress rondom de verkoop van uw huis in Ven-Zelderheide? Wij zorgen dat uw huis snel verkocht wordt, zonder zorgen! De eerste stap is dat wij vrijblijvend bij u langskomen om uw woning te bekijken. Aan ons discrete bezoek zijn geen kosten verbonden. Wij bepalen de waarde van uw huis aan de hand van de ligging en de locatie. Uiteraard kijken we ook naar de staat van onderhoud. Maar in zo’n momentopname zien we toch ook niet alles. Na onze bezichtiging en bij interesse volgt er snel een definitief bod. U bent nu aan zet want u bent degene die beslist over het bod. 

Wij maken een makelaar overbodig

Wij begrijpen dat u gebaat bent met een goede prijs voor uw huis. Als u ons uitnodigt dan kunt u ervan uitgaan dat wij u tegemoetkomen met een goed bod. Maar het bod dat u van ons ontvangt is niet alleen goed. Ons bod is goud waard omdat het een bod is zonder voorbehoud van financiering. want in vergelijking met het bod wat u ontvangt via een gewone makelaar is dat wel anders. Verkoopt u uw huis aan particulieren dan zitten daar toch wel veel nadelen aan. Particuliere kopers willen eerst dat de aansluiting gevonden wordt voordat ze uw woning kopen. Dit traject duurt vaak maandenlang, zo niet langer. Daar hebt u bij verkoop aan Leco Vastgoed geen last van.

huis verkopen ven-zelderheide

Het mooie
Ven-Zelderheide

Ven-Zelderheide is een dorpje in het noorden van Limburg in Nederland nabij de grens met Duitsland. Het maakt deel uit van de gemeente Gennep en telde op 1 januari 2021 795 inwoners. Ven-Zelderheide heeft een oppervlakte van 7,03 km². Het Ven is gelegen aan de N291. Bij het dorp ligt de Spiekerbeek. Bron Wikipedia

huisopkoper Nederland