huis verkopen ottersum

huis verkopen in Ottersum direct via huissnelverkopen.nl

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis!

Verkoop binnen 1 week

Ontvang gratis het beste bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis verkopen ottersum

Hoe werkt het?

Bent u van plan uw woning te verkopen in de plaats Ottersum? Makelaar Leco Vastgoed helpt u hier graag bij. Wij zijn echter geen gewone makelaar. Want wij kopen uw huis zelf en zorgen ervoor dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen. Al meer dan 20 jaar staan we verschillende soorten klanten bij die ieder hun eigen wensen hebben. Hierdoor zijn we in staat precies in te schatten wat u nodig heeft in uw situatie.

Huis verkopen in Ottersum

In 5 stappen verkocht

huis opkoper Hamont-Achel

huis verkopen in ottersum

Discreet verkopen

Makelaardij Leco Vastgoed houdt zich in hoofdzaak bezig met het aan- en verkopen van woningen, beleggings- en bedrijfspanden. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning in Ottersum. Wij zijn een van de weinige makelaars in Nederland die zelf koopt. Als wij interesse hebben in uw huis ontvangt u van ons snel het beste bod. 

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

huis verkopen ottersum

Uw voordelen

Het verschil tussen een gewone makelaar in Ottersum en Leco Vastgoed is dat wij uw huis zelf kopen. Daarbij bieden wij u het snelste verkoopproces voor uw woning. Want als u denkt ‘ik wil mijn huis direct verkopen‘ zijn wij dé specialist. Maar dat niet alleen want wij bieden u ook mogelijkheden die andere kopers in Ottersum u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Bijvoorbeeld verkopen op afroep, maar ook een aanbetaling op de koopsom behoort tot de mogelijkheden. Zo krijgt u snel geld in handen om alvast de eerste verhuiskosten en andere kosten te betalen.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

Direct uw huis verkopen

huis verkopen ottersum

Het snelste verkoopproces

Het is niet altijd even gemakkelijk een huis te verkopen of kopen. Er zijn vele aspecten waar u rekening mee dient te houden. Wellicht weet u niet waar u moet beginnen of wat uw budget precies is. Geen nood, wij staan voor u klaar. Onze huisopkoper kan u tijdens dit gehele traject helpen en uw woning direct aankopen. Zo zorgt u altijd voor een spoedig verloop.

huisopkoper Nederland

in 5 stappen uw woning verkocht

huis verkopen

1. Aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis laten opkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huisopkoper

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huizenopkoper

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen

6. Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

huis verkopen ottersum

Stappenplan bij verkoop van uw woning

Zoals u in het bovenstaande schema kunt zien is het bij ons mogelijk om uw huis in slechts 5 simpele stappen te verkopen.

1. Uw woning aanmelden

Een woning aanmelden is altijd vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij het adres van de te verkopen woning aan ons doorgeven.

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. We nemen telefonisch contact met u op, we bespreken dan uw woning en uw wensen. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Als wij nog interesse hebben na ons bezoek volgt er een definitief voorstel.

3. We maken en afspraak

Als we een afspraak met u maken dan komen wij in een onopvallende auto. Niemand weet dat wij komen voor de verkoop van uw huis. Nadat wij uw huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Wanneer ons bod u aanspreekt en u akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

3. Definitief bod

Zoals gezegd, als wij na de bezichtiging van uw huis nog interesse hebben volgt er een definitief bod. De bal ligt nu bij u want u bent nu aan zet. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we over tot het opstellen van een definitieve koopovereenkomst.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld

Alle afspraken die we samen hebben gemaakt worden vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. 

5. Verkocht

De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voorafgaand aan de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris. De notaris maakt het nettobedrag aan u over. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Direct uw huis verkopen

huis verkopen ottersum

Uw huis verkopen in Ottersum

Graag uw huis snel verkopen in Ottersum? Makelaar Leco Vastgoed ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van huizen in Ottersum en begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw huis. 

Verkocht middels stille verkoop

Vaak verkopen wij huizen middels ‘’stille verkoop’’, hierdoor heeft u geen last van bezichtigingen en komen er geen foto’s van uw vertrouwde woonomgeving en huis op internet.

Denkt u ‘ik wil van mijn huis af’

Het is niet voor niets dat wij een website hebben die de toepasselijke naam draagt ‘ik wil van mijn woning af’. Met die website hebben we al vele woningverkopers geholpen om snel van hun huis af te kopen voor een uitstekende prijs. Deze website geeft invulling aan mensen die op zoek zijn naar een eerlijke en betrouwbare huis opkoper in Nederland.  

Uw huis snel verkopen

Als geen ander zijn wij dé specialist in Nederland op het gebied van het snel verkopen van woningen. Echter, heeft u geen zin in de stress rondom de verkoop van uw huis? Wij zorgen dat uw huis snel verkocht wordt, zonder zorgen! De eerste stap is dat wij vrijblijvend bij u langskomen om uw woning te bekijken. Aan ons discrete bezoek zijn geen kosten verbonden. Wij bepalen de waarde van uw huis aan de hand van de ligging en de locatie. Uiteraard kijken we naar de staat van onderhoud. Maar in zo’n momentopname zien we toch ook niet alles. Na onze bezichtiging en bij interesse volgt er snel een definitief bod. U bent nu aan zet want u bent degene die beslist over het bod. 

Wij maken een makelaar overbodig

Wij begrijpen dat u gebaat bent met een goede prijs voor uw huis. Als u ons uitnodigt dan kunt u ervan uitgaan dat wij u tegemoetkomen met een goed bod. Maar het bod dat u van ons ontvangt is niet alleen goed. Ons bod is meer dan goud waard omdat het een bod is zonder voorbehoud van financiering. want in vergelijking met het bod wat u ontvangt via een gewone makelaar is dat wel anders. Verkoopt u aan particulieren dan zitten daar toch wel veel nadelen aan. Particuliere kopers willen eerst dat de aansluiting gevonden wordt voordat ze uw woning kopen. Dit traject duurt vaak maandenlang, zo niet langer. Daar hebt u bij verkoop aan Leco Vastgoed geen last van.

huis verkopen ottersum

Het mooie plaatsje Otterum

Ottersum is een kerkdorp en onderdeel van Gennep in de Nederlandse provincie Limburg. Het werd opgeheven als zelfstandige gemeente per 1 januari 1973. De gemeente Ottersum bestond op dat moment uit 2.701 hectare met 5.157 inwoners. Op 1 januari 2021 telde het dorp 2.035 inwoners. Bron Wikipedia

huisopkoper Nederland