huis opkopers in Gennep

huis opkopers in Gennep zijn Leco Vastgoed

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis zelf

huis opkopers in Gennep

Ontvang binnen 1 dag een bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis opkopers in Gennep

Wij kopen uw huis

Zoekt u ‘huis opkopers in de buurt van Gennep’ dan denkt u misschien niet meteen aan een makelaar die zelf huizen koopt. Maar u aan ons kunt eventueel direct uw huis verkopen

Maar toch zijn de woorden ‘huis opkopers‘ beslist niet zo denigrerend als u denkt. Want Leco Vastgoed biedt u immers de snelste manier om uw woning te verkopen.

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het opkopen van woningen in Gennep en omgeving

huis opkopers in Gennep

In 5 stappen verkocht

huis opkopers in Gennep

huis opkopers in Gennep

Direct verkopen

Bespaar tijd & geld en verkoop uw huis vandaag nog aan ons zodat u weet waar u aan toe bent. Bespaar ook tijd & geld en verkoop uw huis in Gennep met zekerheid.

Het draait niet alleen om uw huis verkopen in Gennep want wij bieden u ook handvatten die andere huizen opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een aanbetaling of voorschot op de koopprijs zodat u al geld via de notaris in handen krijgt om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

 

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

huis opkopers in Gennep

Uw voordelen

Het verschil tussen een gewone makelaar en Leco Vastgoed is dat wij uw huis in Gennep en omstreken zelf kopen. Daarbij bieden wij u het snelste verkoopproces voor uw woning. Want als u denkt ‘ik wil mijn huis verkopen’ dan zijn wij dé specialist. Maar dat niet alleen want wij bieden u ook mogelijkheden die andere kopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Verkopen op afroep, maar ook een aanbetaling op de koopsom is mogelijk. Zo krijgt u snel geld in handen om alvast de eerste verhuiskosten en andere kosten te betalen.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

in 5 stappen uw vastgoed verkocht

huis verkopen

1. Aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis laten opkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huis verkopen

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huis verkopen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis opkopers in Gennep

6. Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

huis opkopers in Gennep

U wilt uw huis definitief en snel verkopen?

Bent u ik een situatie terecht gekomen waarbij u zo snel mogelijk uw huis wil verkopen? Makelaar Leco Vastgoed koopt huizen direct op. Bij ons bent u verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod! Uw huis in Gennep verkopen is niet altijd even gemakkelijk. Er komt veel regelwerk aan te pas. Daarom is huis snel verkopen er voor u. Want via huissnelverkopen.nl bieden wij u een unieke manier en vele voordelen om uw huis te verkopen. 

Uw huis in Gennep verkopen

De betrouwbare makelaar die zelf huizen koopt. En dat niet alleen want huissnelverkopen.nl biedt u het snelste verkoopproces voor uw woning. Wij realiseren ons ook dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Bij een gewone verkoop weet u immers niet of uw woning wel verkocht wordt en voor welke prijs. Daarmee breekt een periode van onzekerheid, stress en frustratie aan. Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit zo doen? Heel simpel want wij kopen uw huis! En doordat wij dus elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

De makelaar die zelf koopt

Uw huis in Gennep verkopen kan bij ons al met al binnen 2 dagen geregeld zijn. Neem nu dus snel contact op en vul het contactformulier in en ontdek de prijs die wij bieden voor uw huis. Maak vervolgens een afspraak voor een gratis en professionele bezichtiging bij u thuis. In slechts 30 minuten wordt de woning getaxeerd en ontvangt u daarna – bij interesse – een bod op uw huis. Accepteert u vervolgens dit bod? Dan is uw huis daarmee verkocht. Zo snel mogelijk maken we een afspraak bij de notaris die zorgt voor de verdere afhandeling. En daarna feliciteren wij u met de definitieve verkoop van uw huis.

Wij kopen zonder voorbehoud

Nadat wij uw woning hebben gezien doen wij u een definitief bod. Dat doen wij zonder voorbehoud van bijvoorbeeld financieringsvoorbehoud, bouwtechnische keuringen, taxaties e.d. Dat betekent ook dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden zoals die wel opgenomen worden bij verkoop aan een particuliere koper, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop goed geregeld wordt. 

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring is huis snel verkopen daarom dé ideale en betrouwbare partij bij het laten opkopen van uw woning in Gennep. Wij bieden u immers een totaaloplossing voor een snelle en definitieve verkoop. Want als u ons inschakelt hoeft u zelf niets meer te doen. Na de verkoop van uw huis aan ons regelen wij dus alles tot en met de overdracht bij de notaris. Onze werkwijze is simpel want wij kopen uw huis! Onze makelaar heeft echter ruim 20 jaar ervaring met de aankoop van particuliere woningen in Gennep. Ook wij kopen huizen in België op zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze vervolgens af op de dag die we samen overeenkomen. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn.