U zoekt een huis opkoper
voor uw huis of appartement

Leco Vastgoed is sinds 2008 de huis opkoper voor het opkopen van huizen en appartementen. Leco-Vastgoed biedt huis eigenaren de mogelijkheid om een huis op een efficiënte en succesvolle manier te verkopen.

Doe direct een aanvraag

Doe nu een aanvraag

Het beste bod komt van onze huis opkoper

Het laten opkopen van een huis door de eerste de beste die zich huis opkoper noemt brengt veel onzekerheid met zich mee. Maar niet met huisopkoper Leco Vastgoed. Want als wij uw woning willen opkopen ontvangt u het beste bod van alle huis-opkopers. Dat betekent dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden, en aan andere stressvolle zaken die de verkoop kunnen vertragen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop goed geregeld wordt.

huis opkoper

Meld gratis uw woning aan

huis opkoper

Wij beoordelen uw woning

opkoper huizen

Bij interesse kopen wij

Door ons opgekochte huizen

Leco Vastgoed

Aangekocht

Koraalerf 24

Heerlen

Type  Tussenwoning

Kamers  3 Slaapkamer, 1 bad

Status  Te koop

huis direct verkopen

Aangekocht

Stegelenstraat 15

Oirsbeek

Type  2 onder 1 kapwoning

Kamers  3 Slaapkamer, 1 bad

Status  Verkocht

huis verkopen

Aangekocht

Eikenlaan 3

Geleen

Type  Tussenwoning

Kamers  3 Slaapkamers, 1 bad

Status  Verkocht

Huis opkoper Leco Vastgoed

Uw huis laten opkopen? De eerste gedachte die bij de meeste mensen opkomt is de veel te lage prijs die opkopers bieden voor uw huis. In de meeste gevallen is dat ook zo. Maar nu bent u belandt op een website van een echte huis opkoper. Dat betekent dat u met een gerust hart bij ons een bod kunt aanvragen op uw huis. Huis opkoper Leco Vastgoed zal u altijd een goed en serieus bod bieden voor uw woning. En over de afwikkeling en het geld hoeft u zich geen zorgen te maken. 

Wij kopen als huis opkoper in alle Nederlandse woonplaatsen. Wij kopen huizen op in onder andere de volgende plaatsen; Heerlen, Maastricht, Kerkrade, Sittard, Geleen, Venlo, Gennep, Venray, Nijmegen, Breda, Eindhoven, Den Bosch. Maar ook in plaatsen zoals Oosterhout, Made, Valkenswaard, Budel, Helmond, enzovoort. Kortom, wij zijn actief als huisopkoper in de provincies Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, enzovoort. 

De betrouwbare huis opkoper

Als betrouwbare huis opkoper (lees ook de Leco Vastgoed reviews) bieden wij u niet alleen het snelste en veiligste verkoopproces voor uw huis maar ook de handvatten die andere huisopkopers u doorgaans niet kunnen bieden. Wat we daarmee bedoelen? Een aanbetaling op de koopsom is bij ons bijvoorbeeld mogelijk zodat u meteen geld in handen heeft om alvast de verhuiskosten te betalen. Indien nodig voeren wij gratis uw overtollige huisraad netjes voor u af.

Ik Wil Van Mijn Huis Af

Als u definitief van uw huis af wil dan bent u in de meeste gevallen aangewezen op een huis opkoper. Want een traditionele makelaar, al kiest u de allerbeste makelaar, kan u geen zekerheid geven over hoe lang de verkoop gaat duren. Onze huis opkoper beschikt over een “track record” en jarenlange ervaring waarop u kunt bouwen. Leco Vastgoed mag zich daarom met recht specialist noemen op het gebied van het opkopen van woningen. 

Is huis laten opkopen verstandig?

Wanneer u voor Leco Vastgoed kiest is die keuze wél verstandig. Want onze huisopkoper heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aankopen van woningen door heel Nederland. Wij kunnen snel beslissen en hebben geen hypotheek nodig. Wij zijn elke dag op de hoogte van de vastgoedmarkt in Nederland zodat wij ook de waarde kennen van uw huis. Hierdoor zijn wij bereid meer te betalen dan reguliere kopers, die vaak vastzitten aan een bepaald budget en eerst naar een bank moeten. 

Onze voordelen

eerst je huis snel verkopen tips

Wij bieden een hoge prijs

0% courtage

Eerst Leco Vastgoed

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de koopprijs

snel je huis verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

Discreet & vertrouwd

eerst je huis snel verkopen tips

Wij bieden een hoge prijs

0% courtage

Eerst Leco Vastgoed

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de prijs

snel je huis verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

Discreet & vertrouwd

dus je huis snel verkopen

Gratis beste bod

binnen 2 dagen

omdat wij een makelaar zoeken

Persoonlijk contact

met onze makelaar

bovendien direct je woning verkopen

Wij helpen u graag verder

dus je huis snel verkopen

Gratis beste bod

binnen 2 dagen

omdat wij je huis snel kopen

Persoonlijk contact

met onze makelaar

De huis
opkoper in
heel Nederland

En blijven elke dag op de hoogte van de Nederlandse woningmarkt. Hierdoor weten we ook altijd het beste bod uit te brengen.

huis opkoper

Neem contact met ons op

  info@lecovastgoed.nl

  Merendreef 2 Valkenswaard

Google beoordeling

opkoper huizen