Makelaar die zelf koopt!

Uw huis in Milsbeek verkopen

Uw Huis Direct Verkopen?

Leco Vastgoed is dé snelste manier om uw huis te verkopen.
Uw huis direct verkopen zonder gedoe. Hoe we dat doen?
Heel simpel, wij kopen uw huis!

1. Aanvraag

U kunt contact met ons opnemen. We maken een gratis afspraak bij u thuis.

U

2. Beoordeling

We beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

h

3. Verkocht

Na de waardebepaling volgt er een vrijblijvend bod op uw woning. U beslist!

“Mijn complimenten”

“ Mijn ervaringen met Leon van Leco Vastgoed zijn heel positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het...

“Ik zou deze makelaar aanbevelen”

Een goede keuze om Leco Vastgoed in te schakelen voor de verkoop van onze woning. Ze hebben een duidelijk en realistisch bod uitgebracht en ons goed geadviseerd bij de te nemen stappen voor de verkoop. Het verkoopproces - vanaf het eerste telefoontje tot ondertekenen...

“Alles volgens afspraak afgerond”

Deze vastgoed opkoper en makelaar hanteert een eerlijke, heldere en 'to-the-point' communicatie. Dat werkt efficiënt en zorgt er voor dat er geen misverstanden zijn of ontstaan. De woning die wij hadden verkregen uit een erfenis werd meteen en...

“Ik wist niet dat zo’n makelaar bestond”

Je huis verkopen aan een makelaar was voor mij een onbekend fenomeen, ik wist niet dat het bestond. Onze dochter was klaar met haar studie in Nijmegen zodat het studentenhuis overbodig werd. We wilden eigenlijk zonder te veel rompslomp en gedoe van het huis af. Via...

Ontdek de vele voordelen die wij u bieden…

Huis Direct Verkopen biedt u het snelste verkooptraject voor uw woning. Want wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. De verkoop kan dus lang duren en erg stressvol zijn. Wij nemen die zorg graag bij u weg. Hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

Vul uw woning gegevens in en verzend online. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Waarom zou u nog langer wachten? Kies voor verkoop zekerheid in deze onzekere tijd. Meld uw woning nu aan!

Z

Gratis het beste bod

Z

Geen Makelaarskosten

Z

Direct verkocht

Z

Geen stress of onzekerheid

Z

Persoonlijk contact

Waarom aan ons uw huis verkopen in Milsbeek?

huis in Milsbeek verkopenHuis direct verkopen is dus dé website waar je je huis verkopen kunt. Zodoende een initiatief van Leco Vastgoed, actief als makelaar in Milsbeek. Je verkoopt je woning zoals gezegd direct zonder kosten. Zo bespaar je dus duizenden Euro’s aan courtage- makelaarskosten. Toch een zorg minder, u kunt zich richten op de volgende stap in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvang je van Leco Vastgoed binnen 24 uur een bod op je woning in Milsbeek! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en jij bepaalt vervolgens wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je huis in Milsbeek te verkopen! Je gaat toch niet moeilijk doen als het makkelijk kan?

Wie is de makelaar in Milsbeek die zelf uw huis koopt..

Het antwoord is toch snel je huis verkopen aan Leco Vastgoed! Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “Snel huis verkopen” en “huis verkopen zonder makelaar” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Maar ook met “huis verkopen in Milsbeek”. Kortom, wil je ook direct zekerheid? Maak dan maar snel een afspraak met via Huis Direct Verkopen voor een vrijblijvende kennismaking. Want afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kun je misschien je huis vandaag verkopen! Huizen kopen is onze specialiteit en dat maken we bovendien waar. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Zonder makelaarskosten, en zonder stress, gedoe en onzekerheid.

Gratis en vrijblijvend komen we je huis bezichtigen

Samengevat willen wij je woning graag zien, want alleen dan kunnen wij uw woning onderwerpen aan een inspectie. Deze inspectie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we je een vrijblijvend bod. Maar doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens kun je jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt want wij kopen huizen op.

Dé snelste manier om je huis te verkopen

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar Huis Direct Verkopen is dé snelste manier om je huis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar in Milsbeek? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan toch wel rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Want bij een woning van 250.000 euro is dat al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. 

Ervaar hoe prettig een zorgeloze verkoop voelt

huis in Milsbeek verkopenBovendien kan een makelaar in Milsbeek eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van huizen met een hogere opbrengst.

Kortom, wil je ook jouw woning in Milsbeek op een snelle en veilige manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in. Kortom, wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Ga je akkoord dan kun je jouw huis aan ons verkopen. Immers je huis definitief en betrouwbaar verkopen doe je bij Leco Vastgoed, omdat wij dé makelaar zijn die zelf koopt.