Makelaar Wolfhagen

Huis in Wolfhagen verkopen!

Je Huis In Wolfhagen Verkopen?

Leco Vastgoed is dé snelste manier om uw huis te verkopen.
Ook uw huis in Wolfhagen verkopen? Eventueel Vandaag nog!
Hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

1. Aanvraag

U kunt contact met ons opnemen. We maken een gratis afspraak bij u thuis.

U

2. Beoordeling

We beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

h

3. Verkocht

Na de waardebepaling volgt er een vrijblijvend bod op uw woning. U beslist!

“Mijn complimenten”

“ Mijn ervaringen met Leon van Leco Vastgoed zijn heel positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het...

“Ik zou deze makelaar aanbevelen”

Een goede keuze om Leco Vastgoed in te schakelen voor de verkoop van onze woning. Ze hebben een duidelijk en realistisch bod uitgebracht en ons goed geadviseerd bij de te nemen stappen voor de verkoop. Het verkoopproces - vanaf het eerste telefoontje tot ondertekenen...

“Alles volgens afspraak afgerond”

Deze vastgoed opkoper en makelaar hanteert een eerlijke, heldere en 'to-the-point' communicatie. Dat werkt efficiënt en zorgt er voor dat er geen misverstanden zijn of ontstaan. De woning die wij hadden verkregen uit een erfenis werd meteen en...

“Ik wist niet dat zo’n makelaar bestond”

Je huis verkopen aan een makelaar was voor mij een onbekend fenomeen, ik wist niet dat het bestond. Onze dochter was klaar met haar studie in Nijmegen zodat het studentenhuis overbodig werd. We wilden eigenlijk zonder te veel rompslomp en gedoe van het huis af. Via...

Huis verkopen in Wolfhagen aan makelaar!

Uw huis in Wolfhagen verkopen? Leco Vastgoed biedt u het snelste verkooptraject voor uw woning. Je huis in Wolfhagen Verkopen? Wij realiseren ons immers dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Maar wij nemen die zorg graag bij u weg. Hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

Vul uw woning gegevens in en verzend online. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Waarom zou u nog langer wachten? Kies voor verkoop zekerheid in deze onzeker tijd. Meld uw woning nu aan!

Z

Gratis het beste bod

Z

Geen Makelaarskosten

Z

Direct verkocht

Z

Geen stress of onzekerheid

Z

Persoonlijk contact

Door Ons Gekochte Huizen

Ook uw huis in Wolfhagen kunnen wij direct en met zekerheid aankopen. Alles is bespreekbaar. Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Halfvrijstaande woning

Aangekocht

205 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Leienhoesstraat
6413 CG Heerlen

Tussenwoning

Aangekocht

197 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Eikenlaan
6163 TK Geleen

Tussenwoning

Aangekocht

205 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Beemden
3831 GL Leusden

2-onder-1-kapwoning

Aangekocht

210 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Stegelenstraat
6438 JN Oirsbeek

2-onder-1-kapwoning

Aangekocht

218 m2  •  1 bad  •  4 slaapkamers

Eindhovenseweg
5552 AA Valkenswaard

Woonboerderij

Aangekocht

7700 m2  •  1 bad  •  4 slaapkamers

Spurkstraat
5298 LK Liempde

Huis in Wolfhagen verkopen aan Leco Vastgoed?

huis in Wolfhagen VerkopenLeco Vastgoed is dé makelaar voor het direct en definitief verkopen van uw huis. Uw huis in Wolfhagen verkopen? U verkoopt uw huis immers direct en zonder kosten. Al jaren een vertrouw adres met goede reviews. Bovendien bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Daarmee voor u als woningverkoper een hele zorg minder! Vul dus nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u met uw huis snel verkopen aan Leco Vastgoed binnen 24 uur een bod op uw woning! Alle afspraken worden namelijk notarieel vastgelegd en u bepaalt wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, uw huis in Wolfhagen verkopen, ga voor de snelste manier.

Huis in Wolfhagen verkopen, het alternatief..

Een goed alternatief is je huis verkopen aan “Leco Vastgoed”. Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “huis in Nuth verkopen” en “direct uw huis verkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wil je ook direct zekerheid? Want wij kopen huizen. Maak dan snel een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van de makelaar en de tijd, kun je misschien je huis vandaag verkopen! Wij kopen huizen, dat is onze specialiteit en dat maken we waar. Als u denkt “ik wil van mijn huis af” dan kunt u dus bij ons terecht. Wij zijn als het ware een makelaar die huizen koopt. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Uw huis verkopen zonder makelaarskosten, en zonder stress en onzekerheid.

Over Wolfhagen Limburg

U wilt dus uw huis in Wolfhagen Verkopen? Wolfhagen (Limburgs: Woufhage) is een buurtschap gelegen in de gemeente Beekdaelen in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg, aan de voet van de Putherberg. Want het plaatsje kenmerkt zich door een lintbebouwing aan de gelijknamige straat Wolfhagen, die een verbindingsweg vormt met de eveneens tot de gemeente Beekdaelen behorende plaats Oirsbeek. Het Fabritiushuis (17e-eeuws renaissancehuis) is dus een van de oudste monumenten binnen de gemeente Beekdaelen, en doet thans dienst als kantoorpand en woonhuis. Bron: wikipedia

Huis in Wolfhagen verkopen? Veilig en makkelijk

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar uw huis direct verkopen aan Leco Vastgoedhuis in Wolfhagen Verkopen is dé snelste manier om je huis te verkopen. Want dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bovendien heb je bij interesse van onze kant binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Want bij een woning van 225.000 euro is dat al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. 

Wij kopen huizen in Wolfhagen, daarom!

Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daarbij op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten zoals open huis dagen niet vergeten. Daarnaast zijn er inmiddels vele huis opkopers. Maar wij laten ons niet uit over de werkwijze van andere huis opkopers. Snel woning verkopen, want wij kopen echt huizen! Alleen als we interesse hebben kopen kopen wij uw huis definitief! Evenzeer hanteren wij geen kleine lettertjes of dubieuze koopovereenkomsten. Omdat Leco Vastgoed dé betrouwbare makelaar is die zelf koopt.

Ook als u gaat verhuizen naar een huurwoning.

Want gaat u verhuizen van een koopwoning in Wolfhagen naar een huurwoning? Omdat u bijvoorbeeld gelijkvloers wilt gaan wonen. Misschien wilt u immers groter of kleiner wonen. Of wanneer u de overwaarde van uw huis wil gaan gebruiken. Waardoor u de kinderen wat extra kan geven of om te sparen. Dan moet je op een aantal zaken letten. Als je van een koophuis naar een huurhuis gaat, dan is dus het eerste probleem de verkoop van uw woning. Maar dit kan enkele vergaande gevolgen hebben. Waardoor je na de verkoop te maken krijgen met een overwaarde of juist een restschuld. Immers de verkoop kan lang duren met een risico op dubbele woonlasten. Kortom, direct uw huis verkopen aan Leco Vastgoed betekend rust en zekerheid.

Staat uw huis al te koop bij een makelaar?

huis in Wolfhagen VerkopenOok wanneer uw huis al te koop staat bij een makelaar of een bemiddelaar kunt u uw huis bij ons te koop aanbieden. Wij nemen daarna nooit contact op met uw verkopend makelaar. Alle contacten verlopen uitsluitend via u. Uiteraard gaan wij uiterst vertrouwelijk om met uw aanvraag. “Leco Vastgoed” zal dus nooit uw makelaar van uw aanvraag op de hoogte brengen. Indien uw huis al bij een makelaar te koop staat dan zult u – in de meeste gevallen – de courtagekosten aan uw makelaar moeten betalen wanneer u ingaat op ons bod. Maar vaak nemen wij ook die kosten voor onze rekening. Kortom, wilt u de beste tips om uw huis snel te verkopen. Neem dan met ons contact op.