Appartement verkopen

Appartement verkopen op een gemakkelijke manier

Leco Vastgoed koopt uw appartement

gratis & vrijblijvend

Ontvang binnen 1 dag een bod

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

appartement verkopen

Hoe werkt het?

Het aanmelden van uw woning gaat snel en eenvoudig. Na het invullen van ons contactformulier hoeft u het alleen maar door te sturen.

Wij nemen contact met u op om samen een geschikt moment uit te zoeken zodat wij uw appartement komen bekijken.

Doe direct een aanvraag

in 5 stappen uw vastgoed verkocht

huis verkopen

1. Aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis verkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huis verkopen

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huis verkopen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen

6. Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

Appartement verkopen

Hoe werkt het?

Geheel vrijblijvend komen wij uw appartement bezichtigen. In de regel duurt zo’n bezichtiging maar hooguit een half uurtje. U bent immers nergens toe verplicht. 

Als wij na de bezichtiging uw appartement willen kopen ontvangt u een bod. Uiteraard hoeft u ons bod niet te accepteren, de beslissing is bij u gelegen.

Maar als u akkoord met ons bod is uw huis definitief verkocht. 

huis snel verkopen

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

appartement verkopen

Appartement verkopen

Met zekerheid verkocht

Maar toch zijn de woorden ‘appartement verkopen’ beslist wel toepasselijk voor hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Want wij bieden u de snelste manier om uw appartement te verkopen.

Duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. U weet dus waar u aan toe bent. Bespaar tijd & geld en verkoop uw appartement vandaag nog aan ons. Uw appartement verkopen in België? Dat kan natuurlijk ook want ik koop uw huis.

Direct uw huis verkopen

huis verkopen aan makelaar

Appartement verkopen

Met zekerheid verkocht

Met de alsmaar oplopende rente is het vandaag de dag niet eenvoudig om een appartement snel te verkopen. Maar wij zijn specialisten op het gebied van woningen opkopen. Voor een huis direct verkopen bent u bij ons immers aan het juiste adres. Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons op.

Verkoop in 5 stappen

appartement verkopen

Voordelen

Maar er is een groot verschil tussen een gewone makelaar en Leco Vastgoed. Wij bieden u immers het snelste verkoopproces voor uw woning. Want u denkt ‘ik wil van mijn huis af‘ dan zijn wij dé specialist. Maar dat niet alleen want wij bieden u ook mogelijkheden die andere huisopkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Verkopen op afroep, maar ook uw huis direct verkopen is mogelijk. Of een aanbetaling op de koopsom om alvast uw eerste verhuiskosten en andere kosten te betalen. Maar ook weten wij een goede manier om een beleggingspand te verkopen.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

Geen wachttijd, bedenktijd

Appartement verkopen

Verkoop definitief

Want de enige manier om ​​uw appartement definitief te verkopen is door te verkopen aan Leco Vastgoed, dit is een betrouwbaar bedrijf dat snel appartementen koopt. Maar de moeilijkheid is om een betrouwbare huis opkoper te vinden en te identificeren, aangezien de huizen opkopers een zeer negatieve reputatie hebben. Leco Vastgoed doet zo snel mogelijk GRATIS een bod op uw huis. U kunt discreet, eerlijk en vertrouwd uw appartement verkopen aan Leco Vastgoed zonder dus het slachtoffer te worden van achterbakse aankoop tactieken van malafide huizenhandelaren die met mooie websites en verhalen u duizenden Euro’s lichter proberen te maken en maanden van uw kostbare tijd verspillen.

Appartement verkopen

Het beste bod

Bezit u een appartement die uw wilt verkopen? Om snel een woning te verkopen kiest u voor een betrouwbare partij. Leco Vastgoed kan u uitkomst bieden bij het snel en definitief verkopen van uw appartement. Maar dat niet alleen, wij bieden u als woningverkoper ook de handvatten die andere kopers, of makelaars u niet willen of kunnen bieden. Denkt u dan aan verkopen op afroep, dus oplevering op de datum dat het u schikt. Maar ook een huis snel verkopen in België is mogelijk. Of een aanbetaling op de koopsom. Als u meteen zekerheid wilt over de verkoop van uw huis bent u bij ons aan het juiste adres.